25 oktober, 2013

Navngivning / Halloween / & en DIY

I sidste weekend holdt vi Almas navngivningsfest for den nærmeste familie. Det blev meget hurtigt planlagt, men vi synes ligesom ikke rigtig at vi kunne lade være og snyde hende for den fest vi også holdt for hendes storesøster.
Det indebar en hel del forberedelser, da jeg oveni hatten havde tildelt festen et Halloween lignende tema. Jeg er aldrig typen der får all-in på et tema, men jeg kan alligevel godt lide at man pynter og planlægger lidt op indenfor et tema.

Derfor holdt vi i sommers til Lunas fødselsdag ballon tema i gule og orange farver, sidste år til hendes fødselsdag var der cirkus tema.

Jeg eller min mand er aldrig særlig gode til at gå taget billeder når vi har gæster, da der som regel er utroligt meget at se til. Men vi nåede alligevel at få taget et par stemningsbilleder ligesom de første gæster begyndte at ankomme.
Jeg selv, er ret godt tilfreds med resultatet og vi havde alle en rigtig hyggelig eftermiddag med kaffe og kage.


Jeg var et par uger før festen begyndt at gemme olivenglas for alle de mange oliven jeg til daglig elsker at spise. Derfor kunne de nemt bruges til at arrangerer en fin lille velkomst-limonade i. Derfor havde jeg vasket og ordnet dem og sat små navneskilte på og pyntet med små flag lavet af masking tape.

Bordet blev pyntet med blade vi havde været ude og samle om formiddagen i skoven og der var masser af stearinlys og efterårsstemning. 

Til at lave de små glas med flagranke brugte jeg flg. 
Alle slags glas (jeg brugte som skrevet, olivenglas)
Jute snor, købt i Søstrene Grene i en skøn lille dåse, så snoren ikke løber rundt. 
Masking tape i forskellige farver.
SaksTapen sættes omkring snoren og man klipper tapen som man gerne vil have flagene. Jeg lavede både de små korte til glassene og en lang flagranke som kan tages frem senere igen og bruges både til fødselsdage og jul.
Det var min tanke ihvertfald... Håber i alle får en rigtig dejlig weekend - her starter det med en masse regn ser det ud til.
// Sarah1 kommentar:

  1. Rigtig sød ide med velkomstlimonade i de søde sylteglas, ikke mindst dekoreret så fint i pastelfarver.

    SvarSlet

src="http://www.linkwithin.com/pixel.png" Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.