20 august, 2013

Sommerferie / sidste del

Vi har brugt den sidste ferieperiode sammen i min fars hus, en gammel bondegård der for tiden gennemgår en massiv renovering. Det er et dejligt sted, men når det regner og er gråvejr, så er der knap så meget at lave på en byggeplads.
Luna har dog haft det fantastisk og har kunne lege udendørs så meget hun ville samtidig med hun har haft travlt med de to hunde der også skulle passes.

Hun glæder sig til børnehaven, som hun begynder i om 14 dage og det samme gør vi. To en halv måned hjemme fra institution kan ikke nødvendigvis anbefales uden pauser.
Min store, store pige..
Lørdag stod den på fødselsdag hos pigernes kusine, Celeste. Der var dømt indianer tema og pigerne så så flotte ud med deres store indianer fjerhatte. Den danske sommer er som altid utilregnelig og derfor var vejret temmelig omskifteligt den dag også - vi endte dog med at have en rigtig hyggelig dag.


Indianerne er sluppet løs.Alma, min søde datter, er snart 10 uger gammel og vokser så fint. Hun er eksemplarisk indtil videre og siger næsten ikke et ord. Hun er med og er godt tilfreds med at blive båret omkring indimellem. Ellers spiser hun eller sover uanset hvor vi er eller hvor meget larm der er omkring hende. Som mor til 2 kan jeg kun være glad og stolt - men er dog også forberedt på at det en dag lige pludseligt kan ændre sig til det modsatte. Vi nyder hvert sekund, selvom det også er hårdt med to børn og vi gør vores bedste for at få familielivet for alvor til at fungerer.
Mine to piger og jeg ved Gilleleje Havn

Ferien er dog ikke helt slut for mig, jeg har den glæde ved at være på barsel og derfor kunne tage dagene stille og roligt. 
// Sarah


2 kommentarer:

  1. Fedt med indianertema. Og hvor er det nogle fine billeder :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, det er så sjovt når fester har temaer.

      Slet

src="http://www.linkwithin.com/pixel.png" Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.