BLIV SPONSOR ELLER ANNONCØR

Vi er altid meget interesseret i at lære nye brands eller mennesker at kende og vil derfor til enhver tid være interesseret i at drøfte nye partnerskaber og samarbejder.

Er du interesseret i at blive sponsor på bloggen er der forskellige muligheder for dette også, kontakt os for at høre muligheder og priser.

Indtil videre er bloggen under opbygning og vi fokuserer primært på at øge kendskabet til vores eksistens gennem forskellige metoder og ved hjælp af forskellige online medier. 

Vi repræsenterer kun indhold som vi kan stå inde for og skriver vores ærlige erfaringer med de produkter vi tester og prøver.
Med en baggrund som fotograf og marketing uddannet, arbejder vi professionelt i vores kommunikation og i vores visuelle fremstilling, så der vil man altid som sponsor eller samarbejdspartner være garanteret en høj standard og kvalitet.

Alle billeder og videoer er som udgangspunkt taget og produceret af os selv, medmindre andet er angivet og vi forbeholder os retten til at disse ikke bruges af andre, uden skriftlig tilladelse.

Vi glæder os til at høre fra dig og vær ikke bange for at kontakte os.

// Sarah Lange & Sergio Calero

info@calerophotography.dk / 31 58 44 90
sarah@calerophotography.dk / 26 33 77 77

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

src="http://www.linkwithin.com/pixel.png" Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.