05 juni, 2013

Den søde venten

Her står alt i stilstand -
vi venter, og venter på at lillesøster melder sin ankomst og utålmodigheden tager over.
Hverken humøret eller motivationen til at gøre særlig meget har præget de sidste par uger og derfor har bloggen også båret præg heraf.

Min mand, Sergio havde taget en masse fine klip mens vi for  nylig var i sommerhus af Luna og har sammensat en rigtig fin lille film. Det er så stemningsfuldt at se "levende" billeder og jeg er sikker på at hun en dag når hun bliver ældre kommer til at elske at se hele sin barndom så veldokumenteret som den efterhånden er.
Jeg er virkelig spændt på hvor meget vi er "på" når lillesøster kommer - om det bliver det samme eller om alting bare er lidt mere loose.
Vi havde for nylig en rigtig fin give-away her på bloggen, desværre var der bare ikke så stor opbakning til den. Men vi forsøger igen inden længe og håber at flere har lyst til at være med i lodtrækningen om fine præmier.

// Sarah

5 kommentarer:

 1. Den siste ventetiden er hard synes jeg. Masse lykke til, snart er hun her. Klem fra en 4 barnsmor som liker bloggen din meget godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er slet ikke nogen sød ventetid hvis du spørger mig. Tak for din besked, dejligt at høre fra dem der følger med bloggen. Tak - det er værdsat.

   Slet
 2. Den er vel nok fin den lille film!! Wow, jeg er imponeret -og så sød hun ser ud. God weekend, og pøj pøj med lillesøsters ankomst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar Maria -
   det varmer så dejligt når folk efterlader kommentarer.
   God weekend til dig og dine to guldklumper.

   Slet
 3. Ej, en fin film - er sikker på hun vil sætte pris på den, når hun bliver ældre! Hvor er hun en yndig lille pige!!

  SvarSlet

src="http://www.linkwithin.com/pixel.png" Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.