18 juli, 2013

Blog interview: Cam Cam


Så kan vi endelig, med stor glæde præsentere endnu et blog interview her på bloggen. Denne gang har vi mødt Sarah der står bag webshoppen Cam Cam, der producerer lækre tekstiler og produkter til børn. 
Fik du ikke læst det sidste, så læs det lige her.
...................................................................................................................................................................

Jeg er 35 år, er uddannet arkitekt og har arbejdet på tegnestue i mange år. Jeg er gift med Robert Warren Paulsen, som også er arkitekt, sammen har vi Olivia på 2,5 og Robs to børn, Amalie på 7 år og Markus på 13. Vi bor på Frederiksberg i en stor lejlighedFortæl os om det kvarter du bor i?
Vi bor i en baggård imellem Værnedamsvej og Frederiksberg Allé, så der er meget stille hos os, men samtidig bor vi i det inspirerende krydsfelt, mellem sjove Vesterbro og pæne Frederiksberg, som jeg begge holder meget af. Der er ikke så langt til det grønne og til søerne, men vi bor midt i et super livligt område, med de hyggeligste små caféer og butikker. Jeg møder altid folk jeg kender, på gaden, når jeg går tur med klapvognen og det elsker jeg. Det er så hyggeligt at støde ind i folk, man ikke lige havde regnet med at møde og tage sig tid til at stoppe op i fem minutter. 

Hvis du havde en dag til at tage os med rundt i byen eller i dit nærområde, hvor skulle vi så helt sikkert hen?
Hvis jeg skulle vise rundt i mit nærområde, så ville jeg starte dagen med morgenmad på Granola, så lidt hyggeshopping i Dora Dora, Thiemers Boghandel og Nué. Så ville jeg tage jer med en tur i Frederiksberg Have, hvor vi er meget om sommeren og nogle gange cykler op og spiser aftensmad-picnic, når det er varmt. Der kunne vi tage en sejltur i de små robåde og se haven fra vandsiden. Når vi havde taget en eftermiddagslur der, ville jeg tage jer med ned på Vester Vov Vovs udendørs Café og få noget at drikke og sidde og kigge på folk og den skønne gamle Absalonsgade, med toppede brosten og haven bag Københavns Bymuseum. Så ville jeg tage jer med på Paté Paté og spise middag, nede i kødbyen. For sådan en gammel københavner som mig, der ikke går i byen særlig tit, er det stadig helt vildt, at Kødbyen blev åbnet op og er blevet en integreret del af byen, i stedet for en afvisende dødvægt. Der er så god stemning på Paté Paté, hvor folk er på min alder og opefter og maden er super god, selvom det lyder meget underspillet på menukortet. Vi skulle slutte aftenen af med drinks på Lidkøb, igen et stemningsfuldt sted, med en skæv og utraditionel beliggenhed, det er lige mig.

Fortæl os lidt om dine favoritsteder og hvorfor? 
Granola har kun kvalitetsmad og drikkevarer, alt er det bedste af det bedste, lige fra æblemosten, til kaffen og kyllingesalaten og så er det sådan en no bullshit menu, hvor man bare kan få en ostemad eller en havregrød, hvis det er det man er i humør til. Det kan jeg
godt lide.
Thiemers boghandel har alle de gode bøger, også dem du ikke vidste at du gerne ville læse, og så har de også et godt udvalg af kunst og arkitekturbøger og så er der bare super hyggeligt og man kan lige sætte sig på bænken udenfor, hvis man får lyst. Det er den slags detaljer man får øjnene op for, når man får små børn, for der går det ikke så hurtigt og man har ofte brug for at stoppe op og sidde på en bænk :)
Dora Dora har en lækker blanding af nyt og gammelt interiør, alt i lækre organiske materialer, træ, metal, læder og sten, og denne blanding giver et meget stemningsfuldt fransk udtryk. Jeg bliver altid inspireret af at gå derind og får lyst til at købe det hele, det er forfriskende med en interiørbutik, der ikke bare sælger det samme som alle de andre, for der er godt nok mange butikker der har helt det samme, korrekte, lækre, pæne, danske design sortiment, men det bliver jo lidt kedeligt i længden, når alle har det samme.

Hvornår startede du Cam Cam og hvad drev dig til at starte selvstændigt?
Jeg startede i slutningen af 2011 og jeg startede, som mange andre imens jeg var på barsel, fra mit tegnestuejob. Jeg tror det er meget naturligt at starte på barsel, fordi man får en tænkepause og får ro, til at beslutte hvad man vil i det næste kapitel af ens liv. Der er vi jo privilegerede i forhold til mænd, der typisk ikke får den der lange tænkepause. Jeg har egentlig altid syntes at det var mest oplagt, at være selvstændig, sikkert fordi næsten alle i min familie er det. Det giver en kæmpe frihed til at tilrettelægge sit eget liv og arbejde og det elsker jeg. Jeg har aldrig haft brug for nogen der svinger pisken over mig, for at få noget fra hånden, jeg har en kæmpe drivkraft i mig selv og sidder aldrig stille. Og så har det altid irriteret mig lidt at have chefer, der bestemte over mig.... Jeg kan slet ikke forestille mig at være ansat et sted igen.

Hvad inspirerer dig eller hvilke personer inspirerer dig, når du designer nye produkter til din shop? 
Jeg bliver inspireret af mange ting omkring mig, stemninger, materialer, tekstiler, farver. Det kan være noget jeg ser i en film, jeg synes Downton Abbeys univers er meget inspirerende, men det er jo ikke fordi man sætter sig direkte ned og tegner 20'er interiør, det ligger bare i underbevidstheden og sparker. Jeg bliver også altid inspireret på rejser, sidste rejse var til Istanbul og før det Paris og begge steder satte en masse idéer igang, men det er jo to meget forskellige byer og alligevel samler det sig til én vision oppe i mit hoved. Jeg er altid inspireret af Japan og af geometriske mønstre, som man også kan se i mine kollektioner.
Jeg synes svenske Fine Little Day gør det rigtig godt og har et meget finurligt og eventyrligt univers, som jeg bliver tiltrukket af. Også Franske April Showers har et virkelig fint og mere voksent udtryk, som jeg også finder inspirerende.

Hvad kan vi i fremtiden forvente fra Cam Cam og hvor kan vi se mere til dig? 
I fremtiden kan man forvente et større udvalg af interiør til både børn og voksne fra Cam Cam. Jeg har nogle patchwork sengetæpper til voksne på vej, nogle børnemøbler i støbeskeen og så har jeg et hav af idéer, der venter på tegnebrættet, bla en cirkus sengehimmel til børnesenge og et Arabisk slot-legehus.
Mimi's Circus forhandler alle mine ting og Asta's på Nikolaj Plads forhandler et udvalg af mine ting og så kommer der nok en håndfuld forhandlere mere i løbet af efteråret, som er nogle jeg er igang med at lave aftaler med. Jeg har også fokus på, at jeg gerne vil til Århus og er ved at finde nogle forhandlere der. Jeg har også lavet en kollektion i samarbejde med Mimi's Circus, da vi har så meget til fælles at vi fik lyst til at designe noget sammen. Resultatet kan man se på deres hjemmeside. Mimi's Circus er vildt gode til at spotte godt, nyt design, de har sammensat et fantastisk udvalg i deres butik, der balancerer mellem det legende, skøre cirkusunivers og det stilfulde, modne voksenunivers, det er meget unikt synes jeg.

..................................................................................................................................
Vi siger 1000 tak til Sara fra Cam Cam fordi hun ville være med til at besvare vores spørgsmål og stille op til fotografering. 
Alle billeder er taget af Sergio Calero v. Calero Photography

// Sarah & Sergio

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

src="http://www.linkwithin.com/pixel.png" Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.