07 juli, 2013

Fødselsdag: 3 år

Vores store pige fylder 3 år imorgen og idag har vi fejret hende med familie.
Temaet til fødselsdagen var balloner og derfor var der pyntet godt op med balloner i loftet og som dekoration på buffet bordet og som invitationer.
Masser af flag og blomster - Balloner med tekst i alt maden. 

Vi havde gult tema, med orange og hvide detaljer - Fødselsdagsbarnet gik kold efter et par timer. Der har været meget stille på bloggen den seneste måned, det er blandt andet pga hende her.Mød vores nyeste familiemedlem - Alma My.
Alma kom til verden en tirsdag nat ved akut kejsersnit. Det var en virkelig lang og sej kamp at få hende at se, men nu er vi kommet ovenpå igen og kan begynde at nyde alt det gode ved at være blevet fire. 

Alma er utroligt rolig (indtil videre) og vandt til larmen fra tiden inde i maven, så hun sover hvor som helst. Det er virkelig rart ikke at skulle tage så meget hensyn, som man gjorde med den første. 
Som billedet ret tydeligt indikerer, spiser hun godt og er allerede en meget stor og fin pige. Vi er glade og nyder vores lille nye pige alle sammen. 

More to come...
Jeg glæder mig til at få taget fat på bloggen igen, vi har også et spændende interview liggende klar med en helt speciel kvinde på Frederiksberg. 

// Sarah

2 kommentarer:

  1. Tillykke med både den 3- årige og denne lille ny:-)

    SvarSlet

src="http://www.linkwithin.com/pixel.png" Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.