08 maj, 2013

Et nyt kapitel

Vi er her stadig...
- men jeg beklager dybt for stilheden på bloggen.
Som de af jer der følger os på Instagram ved, er Luna begyndt i ny børnehave og det er ikke så nemt som forventet. Det er meget stort - både for hende og for os som forældre.
Det er lige pludseligt et helt nyt kapitel og nogle helt andre forhold og rammer vores lille datter skal omgå sig i og det er meget svært og fylder derfor meget herhjemme.

Som billederne nedenfor viser, er hun glad når hun er kørt afsted med bussen hver morgen ud til skoven og en kæmpe dejlig legeplads - men dermed ikke sagt at det er nemt at forstå at man skal køre alene afsted med bus hver morgen og først kommer sent hjem om eftermiddagen. Det er nogle meget lange dage!

Vi glæder os til et par fridage - selvom den for os begge står på henholdsvis bachelor skrivning og eksamensprojekter inden vi forresten også til enhver tid kan forvente at lillesøster melder sin ankomst.
So, a lot is going on right now!

Vi nyder forår og solskinsvejr meget - stay tuned, vi er forhåbentlig snart klar til at lancerer et nyt tiltag her på bloggen som vi har arbejdet på og er meget spændte på om i vil synes om.

// Sarah
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

src="http://www.linkwithin.com/pixel.png" Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.