13 maj, 2013

Interview: Filippa fra Fabel A


Vi er super glade for nu, for første gang at kunne byde velkommen til en række af de nye tiltag vi længe har haft undervejs til bloggen her, interviews.
Den første interview vi vil præsentere er den søde Filippa, ejer af webshoppen Fabel A, der sælger fest artikler og dekoration. 

Jeg har altid elsket, at læse interviews med mennesker der formår at leve af deres passion og kreative drifter og dette er ingen undtagelse. Filippa udlever sin drøm at være selvstændig og det er inspirerende læsning... 

Vi håber meget, at i vil synes om det og vi vil hellere end gerne høre fra jer med kommentarer.
God læselyst - det er inspirerende læsning!

// Sarah & SergioFørst, kan du kort kan skrive en introduktion om dig selv og om hvornår du startede Fabel A webshoppen.
Jeg hedder Filippa Asved og driver til dagligt webshoppen Fabel A og arbejder til tider, som interiør stylist.

Fortæl os lidt om hvor du bor? Bor du i hus eller lejlighed?
Jeg bor i en helt almindelig murermester villa nord for København, sammen med min mand og tre dejlige piger, samt vores katte, kaniner og høns.

Hvordan kan det være at du startede Fabel A?
Nye ideer opstår hele tiden og selv om jeg er glad for at arbejde som stylist, så gik jeg også rundt med en gammel passion: åbne en webshop.
Hvorfor det blev festartikler er der flere grunde til. Men det udspringer helt sikkert af en barndom, hvor der til alle fester, blev gjort meget ud af at pynte op, dække bord og feste.
Den passion har jeg stadig.

Hvad var dine tanker bag?
Helt banalt, at skabe fest og glæde. Inspirere til at pynte op og glæde sine gæster og sig selv, med at have gjort noget ekstra.
Jeg glædes for eksempel ved at se, hvordan amerikanske fester går ”all in” – det behøver man jo ikke, men det er et godt sted at blive inspireret. Det er det jeg ønsker at hjælpe med – at kunne inspirere mine kunder, så de  kan skabe deres eget unikke og festlige univers.

Så derfor stræber jeg imod at finde det fineste og det festligste tilbehør, der kan sammensættes på kryds og tværs, alt efter smag og behag.

Hvad bliver du inspireret af?
Verden omkring mig – det svært at sætte ord på – jeg tager indtrykkene ind og tankerne får frit spil og så opstår ideerne.
Men når det er sagt så læser jeg en bunke blade, blogs, bøger, Pinterest og jeg holder meget af at rejse.

Hvor finder du din inspiration?
Da jeg er meget visuel, er det i virkeligheden, et sammensurium af alle de ting jeg har set i løbet af dagen, jeg bruger – men for at ”se” de gode ideer, så hjælper det, at gå tidligt i seng(prøver hårdt) gå en tur i skoven, kigge på vinduer i en lille listig gade i Lund eller rydde op i en af mine mange æsker og finde nye fund.

Hvilke ideer og ting arbejder du på for tiden?
Inspiration til mine kunder – jeg vil så gerne give ud af alle de ideer jeg har – så det prøver jeg at få tid til – paradoksalt nok går der mange timer, med andre ting, som er mindre kreative.

Hvad er dine fremtidsplaner for webshoppen Fabel A?
Hvor skal jeg begynde? Da jeg af natur hele tiden tænker på noget nyt så er det samme gældende for Fabel A - men lige nu er fokus at få dækket alle de hjørner, som stadig mangler og så må vi se hvad det næste bliver. Men helt sikkert noget mere til bryllupper……

Hvad kan du godt lide at lave når du ikke passer din fine web shop?
Være sammen med familien og venner, rejse, helt alm. hverdag og kreative aftener, veninder…………

Er der nogle kunstnere eller artister som du gerne vil dele med os, som inspirere dig?
Bliver inspireret af smukke ting og det er meget bredt.
Lige nu er det Jonna Fransson og hendes blomster plakater – kombinationen af blomster og farver, er jeg vild med. Cathrine Raben Davidsen er en favorit og jeg fascineres af hvordan hun skaber sine universer, da de er smukke og triste på samme tid. Tara Dondovan blev jeg betaget af da jeg så hendes værker på Louisiana den anden dag. StineÅlykke for hendes katte, kollager og ure.
Lucky Boy Sunday for at skabe et helt unikt og skævt univers og være tro mod det.
Jeg elsker selv fester - så derfor får i mine 3 favoritter fra Fabel A1000 tak til Filippa fordi hun ville være med til at svare på spørgsmål.
Husk også at du kan følge Filippa på Pinterest, lige her.  
Følg med på bloggen når vi inden længe kan afslører en give-away i samarbejde Fabel A.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

src="http://www.linkwithin.com/pixel.png" Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.