25 marts, 2013

Påske - dag 1


Mandag, første dag i den 'berømte' påskeuge.
Vuggestuen er lukket (læs, det bliver en lang uge!) så der skal underholdes og findes på aktiviteter til børnene i huset.
Solen skinner fra en skyfri blå himmel og det er så dejligt!!!

Her et par påskeglimt fra vores hjem - vi er ikke så gode til at påskedekorere og holde ved påsketraditionerne - hvad er det egentlig for traditioner man har i påsken?

// Sarah

 - Den sødeste påskekanin fundet på et loppemarket for længe siden & gule blomster fra min svigermor - 
- Vi har forsøgt os med gækkebreve, som skal sendes afsted idag, hvem mon bliver de heldige modtagere og får vi mon et påskeæg? -

- En anelse påskepynt har sneget sig ind på hylderne i Lunas sættekasse, i form af små påskekyllinger - 


3 kommentarer:

 1. I vores familie har der altid været tradition for påskefrokoster i påsken, lidt ala dem til jul med sild og snaps og alt muligt andet lækkert..
  Bagefter har min moster altid leget "påskehare" og har listet rundt i hele haven med chokolade påskeæg og bagefter går alle vi "børn" rundt og leder efter dem og deler i lige store bunker til sidst :-)Vi gør det stadig, jeg er dog også det ældste barn (snart 25, så det er nok mest til gavn for de yngre, men jeg syntes også bare det er så hyggeligt :-)
  I min sivgerfamilie går påskefrokosten ud på noget lammekølle, hvor vi bare hygger og drikker god rødvin og øl og fjoller os lidt :-)

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder virkelig også som nogle gode traditioner i samvær med familien. Jeg har selv overvejet om man skulle introducere jagten på påskeæg i haven inden længe, det lyder så sjovt!
   Mange tak for din kommentar - det varmer når der er liv på bloggen.

   KH Sarah

   Slet
 2. Den lille kanin er godt nok sød!
  God påske.

  SvarSlet

src="http://www.linkwithin.com/pixel.png" Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.