20 marts, 2013

COS love


Jeg er vild med COS til børn.
Dejlige klassiske styles til enhver lille prinsesses garderobe.
En ting, jeg er nødt til at tage højde for, når jeg fremover køber nyt til Luna's garderobe, er at det ikke må være bukser og det skal helst være lyserødt.
Jeg har lige siden hun blev født altid haft det svært med lyserødt til piger og lyseblåt til drenge. Jeg er mere til at klæde børnene i de farver man kan lide og ikke lade sig styre af hvad der er pigefarver og drengefarver. Jeg kan dog godt se, at jeg møder muren her, for uanset hvad man har forsøgt at lære hende, så er der bare nogle faktorer der gør at hun selv foretrækker ALT hvad der er lyserødt og med prinsesser.
Jeg kan mærke denne gang jeg er gravid med endnu en pige, at jeg foretrækker en anelse mere pigede ting og godt kan se det "søde" i det.

Men nu er der ihvertfald tilføjet lidt nyt til Luna lyserøde forårsgarderobe fra det lækre COS.

// Sarah

2 kommentarer:

 1. Hmmm. jeg har samme udfrodring herhjemme. Det skal være glimmerspænder, lyserødt, prinsesser og kjoler. Vores piger fylder tre i maj og alleree nu overvejer jeg, om vi skal have en før-putningsrutine, hvor de selv vælger noget tøj til dagen efter. Phhh det er tidligt.
  ELSKER også COS og synes det er nogle super fine sager, du har købt

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig, men jeg er sikker på at morgenen efter vil damen her i huset alligevel have ændret mening og så ville vi være tvunget til at starte diskussionen forfra :o) Frustrerende!!!! Tænker også at det er alt for tidligt at jeg skal diskutere med en lille dame, hvordan bliver det ikke når hun bliver teenager????

   Tak for din kommentar, det er altid dejligt at høre at der er andre i samme båd.
   Hilsen Sarah

   Slet

src="http://www.linkwithin.com/pixel.png" Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.