30 marts, 2013

Petitbo

Jeg har tidligere blogget om det svenske børnetøjsfirma Petitbo, det kan du læse lige her.
Sergio og jeg har brugt noget tid på at lave denne lille film af Luna hvor hun får lov at prøve nogle af de kjoler du kan få i den nyeste Petitbo sommerkollektion.

Hvis du ikke kender Petitbo allerede, så læs her:
Petitbo er et svensk tøjfirma der producerer og designer økologisk tøj til børn og voksne inspireret af nordisk boheme med et fransk præg. Så fint!!!!
Petitbo startede i 2009 i Stockholm af den søde svenske Fia og i 2012 kom Fia's bror Alexander også med ind i foretagendet. De er til daglig bosat i sydvest Frankrig hvorfra de driver Petitbo. De fleste styles er GOTS certificeret. 

Jeg har længe været stor fan af de mange fine kjoler, buksedragte og boheme inspirerede styles de laver og er derfor ekstra glad for at kunne få lov til at afprøve det sammen med Luna, som bestemt også har været vild med at prøve de mange sjove kjoler med både frynser på, masser af svaj i og lidt rock'n'roll.
Alle styles er produceret i en dejlig og lækker bomuldskvalitet der tåler alle hverdagens strabadser hos en lille pige på 2 1/2 år. Til de af jer der ikke allerede kender Petitbo, så tjek deres nye webshop ud med det samme, det er ikke til at stå for - og det bedste er -  alle styles til børn produceres nøjagtigt magen til, til voksne! (noget man tit ønsker, ik?)

God weekend
// Sarah & Sergio

Alle holdninger og meninger er 100% vores egne. Læs mere om vores forhold til rettigheder, sponsoraftaler og partnerskaber lige her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

src="http://www.linkwithin.com/pixel.png" Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.