28 august, 2014

Efterårsdrømme /

EFTERÅRET ER PÅ VEJ,
og det er min absolutte yndlingsårstid.
Derfor glæder jeg mig til masser af gå-ture ved vandet og i skoven, frisk vind, flotte og dejlige farver overalt. Hvad bedre?

Specielt elsker jeg den svenske natur på denne årstid. Efteråret er for mig også den periode hvor man ligesom gør sig klar til vinteren, suger al solskinnet til sig og på en eller anden måde gør sig klar til at kravle i hi. Hvad bedre end at gøre det på et weekendophold i det svenske. Jeg ville så gerne forkæle min mand og mig selv med en lækker oplevelse og forkælelses-tur i det svenske. Mulighederne er uendelige og kun pengepungen sætter begrænsningen. Jeg faldt over denne hjemmeside www.hotelspecials.dk der har et stort udbud af forskellige spa-ophold.

(Psst! Og den 10 september starter de oveni købet en kampagne med gode priser på lækre spa-weekend ophold, så måske skulle man holde et vågent øje med sitet den dag?)

Jeg har nedenfor fundet mine absolutte favoritter og nu håber jeg kun på at et af dem kan blive en realitet og vi kan komme afsted inden vinteren for alvor rammer os. Bare for at slappe af og være sammen uden børnene et andet sted end derhjemme, hvor hverdagens kaos som regel styrer showet.

Ystad Saltsjöbad
Et 4-stjernet kombineret badehotel og konferencecenter placeret ved vandet i Ystad, Sverige.
Billederne taler meget godt for sig selv...
I wanna go!  

Grand Hotel Saltsjöbaden
Et badehotel udenfor Stockholm holdt i gammeldags stil og med 4-stjerner indbyder også til ren afslapning og nydelse.
Jeg har kun besøgt Stockholm en enkelt gang og drømmer om en dag at komme tilbage og udforske byen nærmere - hvilket passende kunne kombineres med en lækker overnatning på Grand Hotel Saltsjöbaden med forkælelse først.


The Lodge Resort
Dette resort har jeg læst om op flere gange før og stedets ægte New England style, får man lyst til at opleve det selv. Billederne derfra er smukke og indbydende.
Her er det som at være i USA forestiller jeg mig - med de smukke træhuse, stilen og indretningen kombineret med det svenske natur og tradition. Perfekt!
Så hvor drømmer du om at rejse hen i efteråret?Ingen kommentarer:

Send en kommentar

src="http://www.linkwithin.com/pixel.png" Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.