05 december, 2014

Juleønsker / en pige på 1 år

SÅ ER DET BLEVET MY'S TUR,
Alma er en glad pige uden mangler i sit lille barndommelige liv. Hun har så meget legetøj, både arvet fra Luna og nyt hun har fået. I år vil jeg hellere, som til Luna også, lade dem ønske sig lidt lækre ting til værelserne og istedet forsøge at gøre dem til et hyggeligt og fint sted for dem at lege i med alt deres legetøj. Derfor ønsker Alma sig i år lidt fint tapet, nogle bløde puder, en væglampe til hyggebelysning og et lækkert sengetæppe. En fin jakke, kan hun sagtens bruge til foråret - jeg er ret vild med denne fra Soft Gallery. En enkelt kage fra mit totalt favorit legetøjsmærke Le Toy Van! Jeg er vilde med deres træ-mad og det er i super god og virkelig holdbar kvalitet.


Næste indlæg med ønsker, bliver mig en udfordring - til manden i mit liv...faren til mine børn...manden der sjældent mangler eller ønsker sig noget nyt!

/ Sarah

04 december, 2014

Juleønsker / en pige på 4 år

SOM TIDLIGERE LOVET ER DER HER,
en ønskeseddel fra Luna (og hendes mor :o) Luna mangler ikke legetøj, men da det ikke kun skal være bløde pakker, så lidt fint til værelset og ekstra gode ting til at hyggestunder med såsom puslespil og lidt nye tusser. Kjolerne fra Soft Gallery er vi rigtig glade for herhjemme, også Luna - heldigvis! Så derfor kan vi altid bruge flere af disse. Smykkeskrinet kunne også være rigtig fint til Luna, da der bliver produceret pænt mange smykker i børnehaven. Den fine hare, kan jeg ikke stå for og kunne pynte så fint på hylderne på værelset hos Luna. Nye danskesko er også altid godt, de andre vi har nu fra H&M er jeg ikke helt tilfreds med, de sidder ikke så godt på foden, desværre. Men disse er jo også rigtig fine ;o) Et læge-sæt har jeg altid ønsket mig til pigerne, da jeg synes det er noget sjovt de kan lege med sammen og det her fra Le Toy Van ser ud til at være rigtig lækkert og af god holdbarhed.
Næste indlæg bliver til lidt gode gaveønsker til Alma-My!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

/ Sarah

03 december, 2014

Julegaver / Mor

JULEN STÅR FOR DØREN,
og efterspørgslen på ønskesedler begynder stille og roligt at melde sig.
Derfor vil jeg i en række indlæg, give mit bud på gode ønsker til kvinden (aka mig), børnene i alderen 1 og 4 år samt manden der ikke mangler noget.
Vi ligger ud med mine egne ønsker, hvor der er rigtig meget blå og grå..


src="http://www.linkwithin.com/pixel.png" Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Template designed By The Sunday Studio.